Home Datacoaching Mi a datacoaching?

Mi a datacoaching?

0
Mi a datacoaching?

Egy olyan coaching és tanácsadási szolgáltatás, melynek során a vezetők vizualizációval, elemzésekkel és adatkezeléssel kapcsolatos tevékenységét támogatjuk.

Az őrületes információáradatban megtalálni az igazán fontos dolgokat, meglátni és felfedezni a lényeget új kihívás a vezetők számára.

A vállalat működése során keletkező hírértékű információk alapján vetünk fel kérdéseket és kezdünk el adatokat gyűjteni.

Egy vezetőnek nem elég körülvennie magát elemzőkkel, kontrollerekkel; a vezetőnek érteni és tudni kell, hogyan és honnan lehet adatokhoz jutni, ezeket feldolgozni és aktívan hasznosítani.

Az adatok világában nem elég jól értelmezni, kérdezni is tudni kell. Nos, ebben a környezetben jól jön, ha egy vezető szakmai támogatást kap olyan hozzáértő részéről, aki lefordítja számára ezt a jelenleg (még) IT által vezérelt iparágat. Ahhoz, hogy a megfelelő információhoz rendszerszerűen hozzájussunk, nem elég, ha akkor kapunk észbe amikor ég a ház…

Ennek érdekében fel kell építeni és fel kell tudni építtetni egy üzleti intelligencia rendszert, majd következetesen működtetni is kell. A fő kérdés, az, hogy mi, mint vezetők rendelkezünk azzal a rálátással, hogy ezt saját erőből megtegyük?